Sthlm Bootcamp Factory på Grå Gåsen

August 27, 2020

Sthlm Bootcamp Factory på Grå Gåsen

Sista helgen i augusti kommer träningsprofilerna Alexandra Järgren och Charlotte Lardinger från Sthlm Bootcamp Factory hit till Grå Gåsen. De lovar dig en helg fylld med tuffa och roliga träningspass, inspirationsföreläsningar om träning och livsstil, och hur du får balans i livet. OBS! Eventet är fullbokat!

Nybörjare inom träning eller inte? Träningspassen är nivåanpassade så oavsett din träningserfarenhet kan du delta i träningen. Du kommer få med dig inspiration och kunskap om hur du når dina mål på egen hand. Träningspassen är mixat mellan HIIT, styrketräning, cardio och flex – mobility / light yoga. Vi börjar kl 15:00 på torsdagen den 27 augusti och utcheckning kl 11:00 söndagen den 30 augusti. Resetips: www.destinationgotland.se www.airleap.se

Eventet är fullbokat! För reservlista maila annica@gragasen.se.

Ange kod “GG Träning” när du bokar din plats.

Obs! Tryck på knappen “Köp” för att komma rätt i bokningssystemet. 🙂

Detta ingår:

  • Tre nätter med övernattning, del i rum, på Grå Gåsen (inkl. frukost, lunch och middag)
  • Sex träningspass, mellan träningspassen kan du välja att njuta av poolen, egentid, powerwalks, bastubad
  • Föreläsning, Konsten att vara snäll mot sig själv (balansen i livet, mental träning) 

Var?

Grå Gåsen, Burgsvik, Gotland

Kostnad?

5495:- SEK/per person

Frågor?

0498-497000

info@gragasen.se

#gåsenslada

Följ GRÅ GÅSEN