16 juli, 2022

Gustaf & Viktor Norén

Lördag den 16 juli återvänder Gustaf & Viktor Norén till Grå Gåsen 

På lördag är det äntligen konsert på Grå Gåsen och vi ser så fram emot att gästas av Gustaf & Viktor Norén som var här hos oss på Så Mycket Bättre förra året. Det blir skönt häng hela kvällen fram till sent.

Konserten börjar kl 20:00 men vi har insläpp från kl 18:00. Efter konserten håller vi barerna öppna till sent. För de med förbokade middagsplatser sker insläpp kl 17.

Konserten sker på vår baksida som förvandlas till en scen omgiven av träd med himlen som tak. Ta gärna med egen stol eller filt om du/ni vill sitta. Öl, vin, drinkar och läsk samt lättare förtäring finns till försäljning.

Barn under 12 år kommer in gratis på konserten i målsmans sällskap. Om du redan betalat biljett för ditt barn så maila pavel.minarik@destinationgotland.se för återbetalning.

Varmt välkomna!

Så här utrycker sig bröderna om att komma hit:

– Att komma hem är att minnas. Det är minnen som blåser liv i platser, inte tiden som passerar. Och ju starkare minne desto mer hemma är du. Vi spenderade bara fem dagar på Grå Gåsen förra sommaren men i hjärtat en evighet. En eld som började brinna & som aldrig kommer slockna. Därför är det helt sant när jag säger det: Vi kommer hem till Grå Gåsen i sommar. Vi häller bensin på elden och skapar nya minnen. Tillsammans. Och jag hoppas & tror att ni efter det också alltid kommer komma hem till Grå Gåsen, berättar & Viktor Norén 

Fördelat mellan dem båda står decennier av musikalisk erfarenhet, något TV-tittarna på nära håll har fått ta del av under den senaste säsongen av Så mycket bättre, där Gustaf och Viktor Norén hyllades för deras tolkningar. Det råder inget tvivel om att brödernas musikaliska bredd, tillsammans med sina djupa, kärleksfulla och reflekterande personligheter har vunnit svenska folkets hjärtan. Under vintern genomförde de en slutsåld julturné med konserter i bland annat Stockholm, Malmö och Leksand. 

Sedan 2019 har Gustaf & Viktor turnerat och släppt musik tillsammans. I ryggen har dom två framgångsrika turnéer och albumen ”Hymns To The Rising Sun” (2020) och ”Samlade sånger” (2021) som bland annat innehåller brödernas hyllade tolkningar från Så Mycket Bättre.

Tid?

18:00 –

Var?

Grå Gåsen

Kostnad?

Från 595:-

Frågor?

0498-497000

info@gragasen.se

#grågåsen

Följ GRÅ GÅSEN