UPPLEV SÖDRA GOTLAND FRÅN SADELN

Boka
rum
Kampanjer
5 maj, 2023

VÅRPAKET MED UTERITT

Upplev en avkopplande vårhelg på Gotland med en spännande ridupplevelse och boende på boutiquehotellet Grå Gåsen. Ankom på fredagskvällen och checka in innan du börjar lördagen med en härlig frukost. Därefter beger vi oss till Grötlingbo, en kort 20-minuters bilresa bort. Din guide möter dig på gården kl. 9, där du får bekanta dig med hästarna och sadla upp. Efter en provritt för att säkerställa en lämplig häst, beger vi oss ut på en vacker rutt genom natursköna landsvägar, historiska platser och pittoreska stigar till Kattlunds Gård för lunch. På eftermiddagen rider vi till havet och avslutar dagen med en lång galopp i skogen. När vi kommer tillbaka till stallet runt kl. 16:30 tar vi hand om hästarna medan du kan koppla av i badtunna och bastu på Grå Gåsen innan det är dags för en läcker trerättersmiddag i ladan. Du kommer att sova gott i våra mysiga sängar och vakna upp till en härlig frukost på söndag morgon innan du beger dig tillbaka hemåt. Alla ska kunna rida alla gångarter.  Åldersgräns 13 år. Max 8 ryttare. För mer info www.mariashasateri.se

Var?

Grå Gåsen & Marias Hästeri

Kostnad?

Från 3995:- per person

Frågor?

0498-497000

gragasen@gragasen.se

#grågåsen

Följ GRÅ GÅSEN