1 augusti 2024

Smith & Thell
Live på Gåsen

Smith & Thell intar Grå Gåsen, Burgsvik, den 1/8 så samla vännerna och gör dig redo.

Stora melodier, snygga harmonier och refränger som gjorda för euforisk allsång tillsammans med bästa vännerna – för många har Smith & Thell blivit soundtracket till soldränkta dagar, sena festnätter och oförglömliga ögonblick, som skapar minnen för livet. Nu tar de allt till en helt ny nivå. I sommar kröner de sin Europaturné med fem konserter på några av de härligaste och mest mytomspunna spelplatserna i hela Sverige. 

Nu höjer vi våra glas och skålar för all the bad times, all the hard nights och all the douchebags that’s been breaking our hearts. Tillsammans med Smith & Thell sätter vi absolut guldkant på sommaren och skapar nya minnen. Samla vännerna och gör dig redo när Smith & Thell intar Grå Gåsen!

Konserten arrangeras av FKP Scorpio.

Som en liten minifestival

Vi öppnar området kl. 17.00 och konserterna börjar kl 20:00. Skynda dig inte hemåt efter konserten – barerna kommer att vara öppna till sent! Här finns allt du behöver veta om mat, dryck, åldersgränser och mycket mer.

Tillgänglighetsplatser är reserverade för besökare med funktionshinder och deras ledsagare. Dessa bokas via mail: info@hus1.com. Begränsat antal. Ledsagare gratis.

Behöver du någonstans att bo så rekommenderar vi vårt systerhotell Gåsen Out, men skynda dig – rummen går åt som smör en varm sommardag.

 

_______________

 

Tid:

17:00 – 01:00

Var:

Grå Gåsen i Burgsvik

Kostnad:

555:- + serviceavgift

Frågor:

0498-497000

gragasen@gragasen.se