13 juli 2024

Thomas Stenström
Live på Gåsen

Thomas Stenström tillbaka på Grå Gåsen

Den 13 juli så är det dags för Thomas Stenström Live på  Grå Gåsen för att bjuda på en sommarkväll utan dess like.

Thomas har under en lång tid försett Sverige med låtar att förälska sig i och blivit både Grammis- och sexfaldigt P3 guld-nominerad. I våras släppte han megahiten “Andas in andas ut” som nått topplaceringar sommaren igenom och streamats över 21 miljoner gånger. Den 11 augusti släpptes låten “Solen” – ett smakprov på det efterlängtade albumet Superlativ 97 som som släpptes i oktober.

2022 var ett minst sagt ett rekordartat år för Thomas Stenström med fullsatta arenaspelningar på Avicii Arena och Scandinavium, en sommarturné med 25 stopp följt av höstens och vinterns Dreamer Tour. Ordet “utsålt” fortsatte vara en gemensam nämnare när han inledde 2023 på Cirkus och Pustervik och begav sig ut på en storslagen sommarturné som gick av stapeln på Lollapaloozas stora scen.

Som en liten minifestival

Vi öppnar området kl. 17.00 och konserterna börjar kl 19:00. Skynda dig inte hemåt efter konserten – barerna kommer att vara öppna till sent! Här finns allt du behöver veta om mat, dryck, åldersgränser och mycket mer. Tillgänglighetsplatser är reserverade för besökare med funktionshinder och deras ledsagare. Dessa bokas via mail: info@hus1.com. Begränsat antal. Ledsagare gratis. Behöver du någonstans att bo så rekommenderar vi vårt systerhotell Gåsen Out, men skynda dig – rummen går åt som smör en varm sommardag. Boka biljetter här!

Välkomna till Thomas Stenström Live på Gåsen den 13 juli för en oförglömlig kväll med Sveriges mesta liveartist!

Välkommen tillbaka Thomas!

Har du fortfarande frågor? Läs mer om detaljer kring programmet här.

 

Tid:

17:00 –

Var:

Grå Gåsen

Kostnad:

595:- + serviceavgift

Frågor:

0498-497000

gragasen@gragasen.se