1-7 juli

Sommarlov vecka 27!
Vi satsar lite extra på barnfamiljerna

Fira sommarlovets start på Grå Gåsen. Vi fyller poolen med badringar och uppblåsbara flamingos, vi ser till att fotbollsmålen är framtagna och vi visar barnfilm på hotellet. Framför allt så ser vi till att ni som barnfamiljer får en extra bra deal.

Barnen följer med gratis i föräldrars hotellrum och de äter till halva priset i restaurangen i sällskap med vuxen. Givetvis ser vi till att menyn passar de små. Förutom det vi ordnar så händer en massa roliga saker för barn här på södra Gotland – eller Storsudret som vi säger. Varmt välkomna!

  • Barn till och med 15 år bor utan extra kostnad i vuxens sällskap
  • Barn 0-12 till halva priset på Restaurang Grå Gåsen i vuxens sällskap (1 barn/betalande vuxen)
  • …och sist men inte minst – barn under 18 år åker gratis med Destination Gotland denna vecka.

Intresserad? Mail oss på bokarum@gragasen.se eller klicka på länken.

Var:

Grå Gåsen

Kostnad:

Barnen bor & äter gratis

Frågor:

0498-497000

gragasen@gragasen.se