10 augusti 2024

Sarah Klang

GAINESVILLE GOTLAND 

Den lilla festivalen med den stora värmen

Lördag den 10 augusti är det även i år dags för endagsfestivalen Gainesville Gotland. Vi fyller vår trädgård med livemusik från mitt på dagen till sent på kvällen. Dessutom är området fyllt av schysst käk med tillhörande iskalla drycker, vilket borgar för en magisk endagsfestivaldag på Grå Gåsen i Burgsvik.

Genom åren har endagsfestivalen Gainesville bjudit på bland annat Billy Bragg (UK), Nick Lowe (UK), Aldous Harding (NZ), José Gonzales, Amason, Slowgold, David Ritschard och Anna Ternheim. Festivalen Gainesville är känd för att skapa en stämning av värme och gemenskap vilket är precis vad du kommer att uppleva och känna. Den lilla festivalen med den stora värmen för en dag tillsammans. Öns bästa käk och en härlig stämning för bara 595:-. Sommarens bästa dag, helt enkelt

Sarah Klang till Gainesville Gotland 

Göteborgsbaserade Sarah Klang introducerade sig med en serie uppmärksammade singlar under 2017 och blev med sitt omfamnande, nakna och stora uttryck snabbt namnet på allas läppar.

Med sin alldeles egna magiska sammanflätning av americana och pop har Göteborgsbaserade Sarah Klang under de senaste åren etablerat sig som en av våra allra största. Tillsammans med Kevin Andersson och Theo Stocks skriver hon låtar formade runt livets allra mest fängslande delar – barndom, vänskap, moderskap, sorg och kärlek. Med tre hyllade albumsläpp, två Grammis-priser, flera slutsålda turnéer och fans över hela världen har Sarah Klang på kort tid gjort ett enormt avtryck på den svenska musikscenen.

Välkommen till Gainesvillle Gotland, Sarah Klang! Vi ser fram emot att höra din fantastiska röst och att få njuta av din musik under vår festival.

Fler akter offentliggörs löpande.

Gainesville Gotland 2024
Datum: 10 augusti | Grå Gåsen, Burgsvik
Restaurang & Bar från 12.00
Live från 13.00 (spelschema presenteras senare)

Personer under 18 endast i målsmans sällskap.
Tillgänglighetsplatser är reserverade för besökare med funktionshinder och deras ledsagare. Dessa bokas via mail: info@hus1.com. Begränsat antal. Ledsagare gratis.
_______________
Så, du är redo att gå på konsert? Fantastiskt!
Här är några viktiga detaljer att hålla koll på: https://gragasen.se/konserter-pa-gra-gasen-2024/

Tid:

12:00 – 00:00

Var:

Grå Gåsen

Kostnad:

595:- + serviceavgift

Frågor:

0498-497000

gragasen@gragasen.se