Konsertinformation
Det här behöver du veta

Konsertinformation – det här behöver du veta

TIDER

Vi öppnar området kl. 17.00 och då är det också första sittning i restaurangen, konserterna börjar kl 19:00 (Smith & Thell börjar kl 20:00). Längden på konserterna varierar. Skynda dig inte hemåt efter konserten – restaurang & bar är öppet till sent.

MAT OCH DRYCK

Restaurang Grå Gåsen kommer att vara öppen både före, under och efter evenemanget. Före varje konsert kommer vi att ha en trerätters förbokad sittning – denna brukar bli helt full direkt när vi släpper biljetterna.  Bordsbokningar är tillgängliga från den 1 maj 2024, så se till att hålla koll på kalendern! När det är dags (efter 1:a maj) så bokar du bord här. Dessutom kommer det självklart att finnas gott om mat och dryck tillgängligt inne på området under hela kvällen – så ingen behöver lämna oss hungrig eller törstig! För de som önskar variera sin matupplevelse kommer även flera foodtrucks att finnas på området. Observera att restaurangens uteservering är skymd från scenen.

BOENDE

Vi har begränsat med boende på Grå Gåsen och på vårt systerhotell Gåsen Out som ligger 1,2 km från Grå Gåsen.

PARKERING

Alla får plats! Det finns gott om parkeringsplatser i närheten av Grå Gåsen. Där finns även ställplatser för husbil. Det är inte vi som äger parkeringsplatsen. Var noga med att följa instruktionerna för parkering så att du inte får böter, det är så tråkigt och vi kan tyvärr inte göra något åt det.

ALLA SKA MED!
Är du under 18?

Vi har till de små ordnat ett eget litet område för att möjliggöra för barn att kunna följa med på sommarens konserter. Härifrån ser barnen bra och ljudnivåerna är på rätt nivå. Hörselkåpor är ändå alltid ett bra tips. Barn till och med 12 år kommer in utan kostnad i sällskap med vårdnadshavare (ett barn per betalande vårdnadshavare), därefter betalar de för sin biljett till ordinarie pris. Om du är under 18 år måste du ha målsman (=vårdnadshavare) med dig.

Sammanfattningsvis:

  • Barn under 13 år – kommer in gratis med vårdnadshavare, ingen biljett behövs
  • 13-18 – fullt pris, men målsman måste vara med
barn på konsert med hörselkåpor
Alla ska med!
Behöver du extra tillgänglighet?

För våra besökare med funktionshinder har vi speciella platser som är tillgängliga för bokning. Skicka ett mail till info@hus1.com för att boka dessa platser. En ledsagare medföljer gratis vid behov. Plats avsedd för rullstolar kommer att finnas inom konsertområdet. Ledsagarintyg kan komma att kontrolleras.

Trötta ben?

Konserten är en ståkonsert, men vi har ett begränsat antal enkla vilplatser tillgängliga för dig som inte orkar stå hela kvällen. Dessa är inte bokningsbara och får användas i mån av plats.

Lämna din fyrfota vän hemma

Vi älskar djur. De är välkomna på alla andra dagar, men inte på våra stora konserter. Undantaget är assistenthundar, och då behöver det vara anmält i förväg.

Vi har allt du behöver

Kom i god tid, det sker visiteringar i alla våra entréer.

Det är inte tillåtet att medföra paraplyer, campingstolar/stolar, sittpallar, bord, gåstavar, glasflaskor, burkar, termos etc. Husdjur lämnas hemma. Professionell ljud- eller bildinspelningsutrustning får du inte ta med in på området.

Det finns ingen garderob eller effektförvaring. Vi ansvarar inte för effekter som lämnats utanför entrén och de sparas inte efter konserten.

Hoppas nu att du vet allt du behöver veta för att gå på konsert på Grå Gåsen.

Varmt välkomna på konsert på Grå Gåsen sommaren 2024!

P.S. Har du inte köpt biljetter ännu – här hittar du utbudet Nortic

Frågor:

0498-497000

gragasen@gragasen.se