Människor
Människor

Våra vanligaste frågor


Det är ju alltid saker man funderar över när man ska till ett nytt ställe och vi har börjat lära oss vad ni undrar över så vi har vi försökt att svara på några av era frågor redan i förväg 🙂

 • När får vi komma och när måste vi resa?
  Incheckning efter kl 16:00 och utcheckning innan 11:00.
 • När serveras frukost?
  Frukosten serveras 8:30 – 10:00. Kaffe finns från tidigt.
 • Men jag behöver tidigare frukost?
  Inga problem! Säg till vid bokning så ordnar vi ett gott frukostpaket åt dig. Ibland, under lågsäsong, när hotellet har få gäster, gör vi ändå goda frukostpaket samt preppar en härlig presskanna med kaffe åt dig. Denna information får du vid incheckning i så fall.
 • Kan man äta middag hos er?
  Från midsommar till sista augusti så är vår sommarrestaurang på grå Gåsen öppen. I år (2020) så samarbetar vi med Danyel Couet och hans team från Restaurang Allegrine som driver vår sommarrestaurang. På Gåsens Björklunda finns en kiosk med lättare utbud. Har vi bra med bokningar på hotellet så håller vi självklart öppen vår kvällsrestaurang även andra tider. Slå oss en signal eller skicka ett mail för att höra om hur det är under just din vistelse.
 • Finns det bar?
  Absolut! På Grå Gåsen är baren öppen så länge restaurangen är öppen. På Gåsens Björklunda serveras öl & vin.
 • Får man dricka det man själv tagit med sig?
  Tyvärr inte. Vi har fulla rättigheter på öl, vin och sprit och detta tillstånd är vi väldigt måna om.
 • Får man ha med sig hund?
  Vi har flera rum där husdjur är tillåtna, men vi tar ut en extra kostnad för städning.

Är det något vi ha missat? Vi svarar gärna på alla frågor du har.

/Cecilia & Björn med personal

 

STORSUDRET


Sudret, den lilla landtungan som efter en liten avsmalnande midja breder ut sig rakt söderut och rundar av ön är vårt paradis. Den här delen av Gotland är storslagen på många sätt. Kusten är kantad av fina sandstränder. Inlandets klintar lockar till vandringar och naturupplevelser utöver det vanliga och på få andra håll är öns natur så utmärkande som just här. Ljuset är magnifikt och solnedgångarna blir nog inte bättre än så här. Ett rikt konst- och kulturliv sjuder i den här glesbefolkade delen av ön och det finns gott om särpräglade krogar där mat, människor och musik står i centrum. Vi tipsar dig gärna om andra ställen än Grå Gåsen. Ett bra sätt att utforska området är genom att cykla, vandra – eller varför inte rida?

NEIGHBOURHOOD
NEIGHBOURHOOD