Boutique
Boutique

Välj vilket rum som passar er


Rum 3 och Rum 4 är våra parkrum, vars delade balkong vetter ut mot vår vackra park i öster. De är ljusa och trevliga rum med en dubbelsäng som kan delas upp i två enkelsängar. Den delade balkongen gör att rummen passar perfekt för familjer eller sällskap på fyra personer, men det går självklart bra även att boka rummen var för sig. (Rumsstorlek 17-20m2)

 

Rum 6 ligger på nedervåningen i villan, och är ett av de rummen där det finns ett förrum som går att boka till. I förrummet finns det en bäddsoffa där det får plats två mindre barn eller ett större. Det finns även en rymlig balkong, som delas med rum 7. Balkongen har en trappa ned i trädgården. Husdjur är även tillåtna i rummet. (Rumsstorlek 23m2, förrum 12m2)

  

Rum 8, även kallad lilla kammaren ligger på nedervåningen i villan, med utsikt över tomtens framsida. Det är lite mindre än de andra rummen på nedervåningen, men minst lika mysigt. Rummet har en dubbelsäng som kan delas upp i två enkelsängar, och passar bra både till par och singlar. (Rumsstorlek – )