GENERELLT

Vad kostar det att bo hos er?
Vi har allt från enkla dubbelrum med dusch och toalett för 1095:- per natt på Gåsens Björklunda till våra minisviter för 2.500:- per natt. Lägenheterna kostar från 1.095:-/natt, men blir billigare om ni stannar en hel vecka och kostar mer om man är fler än två.

Hur tar man sig till er?
Till oss tar ni er bäst med båt från fastlandet (vänd er till Destination Gotland). Snart hoppas vi också att det ska gå att flyga igen. Från Visby går det att ta sig till oss med bil, taxi eller buss. I mån av tid kan vi också komma och hämta er med vår minibuss som tar 7 personer.

När är det in & utcheckning?
Incheckning efter kl 16:00 och utcheckning innan 11:00. Vi är flexibla – prata med oss om ni har andra önskemål.

När serveras frukost?
Frukost serveras 8:30 – 10:00 Behöver du ha tidigare frukost? Inga problem! Säg till vid bokning så ordnar vi ett gott frukostpaket åt dig. Ibland, under lågsäsong, när hotellet har få gäster, gör vi ändå goda frukostpaket samt preppar en härlig presskanna med kaffe åt dig. Denna information får du vid inchekning i så fall.

Finns det bar?
Självklart finns det bar! På Grå Gåsen är den öppen samma öppettider som restaurangen. På Gåsens Björklunda finns öl och vin att tillgå i kiosken.

Kan man äta middag hos er?
Absolut. I sommar har vi ett samarbete med restaurang Danyel Couet och hans team från restaurang Allegrine i Stockholm. Boka bord eller kom förbi spontant. På Gåsens Björklunda har vi enklare servering i vår kiosk.

Får man dricka det man själv tagit med sig?
Tyvärr inte. Vi har fulla rättigheter på öl, vin och sprit och detta tillstånd är vi väldigt måna om. Ni får gärna beställa i baren och ta med upp till rummet eller beställa roomservice. Vi tar då ut en avgift om 150:- (oavsett om du beställer en hel middag eller bara något att dricka).

RUMMEN

Hur många rum har ni?
I Gåsens Villa har vi 8 rum och i våra ytterligare fyra poolsiderum. På Gåsens Björklunda (en dryg km från Grå Gåsen)har vi ett större antal rum och lägenheter. Totalt kan vi härbärgera drygt 100 personer i olika rumsstandard.

Hur många får plats i rummen?
Våra rum är avsedda för två vuxna, men i flera rum går det bra att ha barn i bäddsoffa eller extrasäng mot en kostnad.

AVBOKNING

Hur ser er avbokningspolicy ut?
För bokningar inom åtta veckor från vistelsen betalas hela summan vid bokningstillfället. För bokningar mer än åtta veckor från ankomst debiteras en natt och resterande belopp åtta veckor före ankomst. Inbetalad summa  återbetalas ej, men vi är frikostiga med ombokningar.  

Vid konferensbokningar eller större sällskap (fler än 8 personer) gäller Visitas avbokningregler. ring +46704440024 eller maila boka@gragasen.se så hjälper vi dig.