Grå Gåsen helt för er själva - konferera på Gotland

Personliga möten i hjärtat av Burgsvik

Förutom logi, gastronomiska upplevelser, interaktiva möten, konferenser, kick-offer, träning, bröllop, storslagen natur (...och ja, mycket mer), så ger vi er möjligheten att komma iväg - utan att förlora känslan av att vara hemma. Storleken har betydelse. Ni får därför möjligheten att använda våra olika lokaler och den stora trädgården som ni önskar. Så vad väntar ni på?

Konferens

Event & konferens


På Grå Gåsen vänder vi oss till kunder som vill ha en mindre, exklusiv konferens på Gotland där ni kan vara helt för er själva. Ingen trängsel, ingen som hör vad ni pratar om och en unik miljö för kreativitet, tid för reflektion och samtal. Vi kan erbjuda 12+2 rum (2 st genomgångsrum) för enskilt boende eller för upp till 30 personer om ni delar rum.  För den större gruppen så har vi Gåsen Out med bäddar för upp till 70 personer. Vi har ett lokaler i olika storlekar och all utrustning du kan behöva. Kontakta oss så pratar vi oss fram till vad just du och ditt företag eller sällskap behöver.

Musik har alltid haft en stor plats hos oss, inte minst eftersom vi är inspelningsplats för Tv-programmet ”Så Mycket Bättre”. Tillsammans med Hansa Event har vi därför tagit fram ett konferenstema som låter er dela artisternas upplevelse av att stå på scen i vår berömda lada. Det är en garanterad succé för er som vill kombinera teambuilding med ett riktigt bra kalas. Boka din konferens på Gotland idag!

 

Nu sätter vi igång och planerar!

Private Hire - fest eller mys


Vi älskar att fira – och att se andra fira! Här hos oss kan du gifta dig och ha bröllopskalas, och alla andra typer av fester. Grå Gåsen och Björklunda har stått värd för firanden i över 150 år.Den historiska miljön på Gåsen är densamma och bjuder då som nu in till oförglömliga fester. Genom åren har vi finslipat festmöjligheterna och vi är särskilt stolta över våra välkomponerade rätter, med råvaror från vår våra lokala producenter, som serveras under våra fester.

Vi skräddarsyr alla festarrangemang ihop med er – så blir festen precis så bra som ni hade tänkt er. Oavsett om ni vill planera bröllop eller fest kan vi hjälpa er med en storslagen, finstämd eller effektiv inramning som får alla att trivas.

Under lågsäsong så har ni också möjlighet att hyra hela villan helt för er själva över en weekend – kontakta oss så berättar vi mer.

Nu sätter vi igång och planerar!
Konferens

Skicka en förfrågan

Du kan alltid ringa till oss för att planera ditt event, men det går också bra att börja med att skicka en förfrågan. Vi ringer sedan upp och går igenom den med er.