Om oss

Vi som driver Grå Gåsen är Cecilia Westerholm Beer & Björn Westerholm. Hösten 2019 bestämde vi oss för att vi ville lämna Stockholm och våra fasta kontorsjobb till förmån för Gotland, Sudret och Grå Gåsen. Sedan dess har vi jobbat för att förädla och utveckla Grå Gåsen och Gåsen Out till vad det är idag. Två sköna ställen på södra Gotland med olika karaktär, men med samma sköna avslappnade känsla.

Om oss

Vilka är vi?


På vinter, vår och höst är vi ett litet tajt gäng som arbetar för att serva våra gäster som främst består av sällskap – företag eller privatpersoner som under ett par dagar gör om Grå Gåsen till sitt.  I juni förvandlas Grå Gåsen till inspelningsplats för programmet Så Mycket Bättre där en grupp artister bor hos oss och spelar sina tolkningar av varandras låtar i vår pergola och vår lada. Produktionen består av nära 100 personer som under tre veckor ska ha frukost, lunch, middag och någonstans att bo. Efter midsommar så brakar allt loss – då förvandlar vi Grå Gåsen till ett underbart boutiquehotell, restaurang och en konsertarena. Vi strävar efter att du som gäst ska komma till oss och uppleva vårt sköna sommarhäng.

 

STORSUDRET


Sudret, den lilla landtungan som efter en liten avsmalnande midja breder ut sig rakt söderut och rundar av ön är vårt paradis. Den här delen av Gotland är storslagen på många sätt. Kusten är kantad av fina sandstränder. Inlandets klintar lockar till vandringar och naturupplevelser utöver det vanliga och på få andra håll är öns natur så utmärkande som just här. Ljuset är magnifikt och solnedgångarna blir nog inte bättre än så här. Ett rikt konst- och kulturliv sjuder i den här glesbefolkade delen av ön och det finns gott om särpräglade krogar där mat, människor och musik står i centrum. Vi tipsar dig gärna om andra ställen än Grå Gåsen. Ett bra sätt att utforska området är genom att cykla, vandra – eller varför inte rida eller kite-surfa?

Om oss