PLANERA ETT EVENT

För alla typer av möten - fest eller konferens - har vi möjlighet att erbjuda er att få Grå Gåsen eller Gåsens Björklunda helt för er själva.

Minnen
Stunder

BRÖLLOP & FEST


Vi älskar att fira – och att se andra fira! Här hos oss kan du gifta dig och ha bröllopskalas, och alla andra typer av fester. Grå Gåsen och Björklunda har stått värd för firanden i över 150 år.Den historiska miljön på Gåsen är densamma och bjuder då som nu in till oförglömliga fester. Genom åren har vi finslipat festmöjligheterna och vi är särskilt stolta över våra välkomponerade rätter, med råvaror från vår våra lokala producenter, som serveras under våra fester.

Vi skräddarsyr alla festarrangemang ihop med er – så blir festen precis så bra som ni hade tänkt er. Oavsett om ni vill planera bröllop eller fest kan vi hjälpa er med en storslagen, finstämd eller effektiv inramning som får alla att trivas.

Nu sätter vi igång och planerar!

Trivsamma möten


På Grå Gåsen har ni Vår villa helt för er själva . Ingen trängsel, ingen som hör vad ni pratar om och en unik miljö för kreativitet, tid för reflektion och samtal. Vi kan erbjuda 12+2 rum (2 st genomgångsrum) för enskilt boende eller för upp till 24 personer om ni delar rum. I tider där vi behöver hålla lite distans är detta perfekt.  För den större gruppen så har vi Gåsens Björklunda med bäddar för upp till 70 personer. Vi har ett antal olika konferenslokaler i olika storlekar och all utrustning du kan behöva. Kontakta oss så pratar vi oss fram till vad just du och ditt företag eller sällskap behöver.

Nu sätter vi igång och planerar!
GOTLAND
Rum

Skicka en förfrågan

Du kan alltid ringa till oss för att planera ditt event, men det går också bra att börja med att skicka en förfrågan. Vi ringer sedan upp och går igenom den med er.