KÄNN DIG SOM HEMMA

Vi har två hotell - Grå Gåsen & Gåsen Out. Grå Gåsen erbjuder något för alla när det kommer till boende. Gåsens Patriciervilla från 1850 innehåller åtta individuellt inredda rum och vid vår pool hundra meter längre ned ligger ytterligare fyra rum. En dryg kilometer längre upp för vägen ligger Gåsen Out - ett Bed & Breakfast med rum och lägenheter där du har egen uteplats och möjlighet till självhushåll. För info om Gåsen Out hänvisar vi till www.gasenout.se.

PRIVAT
Tillsammans

GRÅ GÅSEN

No 1 (Bröllopssviten) Vårt populära romantiska rum med lite extra lyx. Rummet har en 20 kvm stor balkong med hänförande utsikt över himmel och hav i rakt västerläge med solnedgången rakt framför dig. Här vilar ni i egna solbäddar – kanske med ett glas champagne i handen eller varför inte avnjuta er frukost där. Rummet är smakfullt inrett med en bekväm dubbelsäng från Hildning Anders. Rummet har ett stort badrum med både badkar och dusch. Barnsäng för barn upp till 15 kg kan ställas på rummet mot en avgift. I detta rum tar vi inte emot husdjur.

Under takbjälkarna finner ni våra sviter med egen generös balkong. Rummen som är 50 kvm stora och består av hall, en öppen planlösning med soffgrupp och king-size säng samt en skrivbords-/sminkbordshörna. Badrummen har dusch och WC och är relativt små, men fina. Här finner du även sköna badrockar och alla bekvämligheter som behövs för en underbar vistelse. Extrabäddar för barn 4-12 år eller barnsäng för barn upp till 15 kg kan ställas på rummet mot en avgift. I detta rum tar vi inte emot husdjur. Trappsteg ned till rummet gör att dessa är mindre lämpande om du har svårt att röra dig.

Har ni små morgonpigga barn med spring i benen rekommenderar vi i stället ett av våra två Familjesviterna på bottenvåningen. De ligger på bottenvåningen i 1800-talsvillan med direkt tillgång till trädgården via den gemensamma balkongen. De består av två rum, det ena med en King size kontinentalsäng samt ett förmak med en familjesäng med måtten 90 + 120 x 200 cm. Totalt är rummen 40 respektive 50 kvm stora. Badrummen är totalrenoverande (2021) och generösa i sin storlek. Dessa rum passar utmärkt för barnfamiljen. Familjerummen delar balkong och har vackra utemöbler från vårt lokala snickeri Guteform samt en trappa ner mot trädgården. Östra familjesviten välkomnar husdjur mot en extra städavgift om djurplatserna Poolside är upptagna. Västra familjesviten tar vi inte emot djur.

Fri trådlös bredbandsuppkoppling och en generös frukost ingår alltid.  Den kan du njuta av inne eller ute beroende på säsong – eller ta upp och äta på balkongen! Balkongerna har vackra utemöbler från vårt lokala snickeri Guteform. Sängarna som är helt nya för 2021 är king-size sängar från Hilding.

Vill du veta mer

I denna kategori har vi tre individuellt inredda rum med king-size kontinentalsängar från Hilding Anders.

Våra standardrum Visby och Hoburgen är ca 17 resp 20 kvm stora och placerade på övervåningen i villan med gemensam stor balkong mot Grå Gåsens parkliknande trädgård. Rummet har en king size-kontinentalsäng från Hilding Anders, samt en arbetsplats. Balkongen delas mellan rummen och har vackra utemöbler från vårt lokala snickeri Guteform. Lilla Kammaren är ett vackert, ljust och ombonat rum på 20 kvm i Villans bottenvåning med fönster i väster med ett nyrenoverat badrum. Rummet har en king size-kontinentalsäng från Hildning Anders samt arbetsplats och fåtölj. I dessa rum tar vi inte emot husdjur.

Fri trådlös bredbandsuppkoppling och en generös frukost ingår alltid. Den kan du njuta av inne eller ute beroende på säsong!

 

 

 

Vill du veta mer

Vill du ha barfotalyx och skönt poolhäng? Precis intill poolen hittar du vår vitkalkade stenlänga med de typiska gotländska faltaken. Den består av fyra 25 kvadratmeter stora rum med king size-sängar och en soffa som passar ett stort eller två små barn (140 cm bred). Bäddsoffa bokas mot extra avgift. Badrummen har dusch, WC och kalkstensgolv med golvvärme. Varje rum har en egen liten terrass med utemöbler. Husdjur är välkomna i två av dessa rum och ett rum är tillgänglighetsanpassat med extra stort badrum. Rummen renoveras och utrustas med nya möbler under våren 2022 och kommer att vara klara senast till maj. Vid poolen kan du varva ned efter en intensiv match på Padelbanan med ett glas god dryck med is eller ligga bekvämt på vår nya solbädd när barnen leker i poolen. Poolen håller alltid 30 grader på sommaren och det går bra att hyra bastu och badtunnor på kvällen

En generös frukostbuffé ingår alltid. Den kan du njuta av inne eller ute beroende på säsong!

 

Vill du veta mer

GÅSEN OUT

Vi hänvisar till Gåsen Outs egna sida www.gasenout.se.

Vill du veta mer

Vi hänvisar till Gåsen Outs egna sida www.gasenout.se.

Vill du veta mer

Vi hänvisar till Gåsen Outs egna sida www.gasenout.se.

Vill du veta mer
Varva ner
RELAX