KÄNN DIG SOM HEMMA

Grå Gåsen erbjuder något för alla när det kommer till boende. Gåsens Patriciervilla från 1850 innehåller åtta individuellt inredda rum och vid vår pool hundra meter längre ned ligger ytterligare fyra rum. En dryg kilometer längre upp för vägen ligger Gåsens Björklunda där vi har ett antal dubbelrum samt lägenheter där du har egen uteplats och möjlighet till självhushåll. Vår ambition är att erbjuda något för varje tillfälle och plånbok. Oavsett var du bor så har du tillgång till vår vackra park och pool.

PRIVAT
Tillsammans

GRÅ GÅSEN

Hotell Grå Gåsens populära Bröllopssvit, som givetvis passar vid andra tillfällen då man vill unna sig det lilla extra, erbjuder ett generöst utrymme och lite extra lyx. Rummet har en stor balkong med utsikt över trädgården, fälten, och havet som gjort för att njuta av ett glas champagne eller frukost. Badrummet är stort och ljust med fönster i västerläge. Det har såväl badkar som dusch och är utsökt vackert. Här hittar du även sköna badrockar, tofflor och alla bekvämligheter som behövs för en underbar vistelse. Här finns inte plats för extrasäng, men barnsäng för upp till 15 kg går bra.

Södra och Norra sviten är på hela 50 kvadratmeter styck. Sviterna har 180 sängar samt en soffbrupp med bäddbara soffor för 1-2 mindre barn. Sviterna har privat möblerad balkong, Norra minisvitens balkong har viss sjöutsikt samt trappa ned i trädgården. På rummen hittar du även sköna badrockar, tofflor och alla bekvämligheter som behövs för en underbar vistelse.

Har ni små morgonpigga barn med spring i benen rekommenderar vi istället vår nya svit Familjesviten på bottenvåningen. Den kommer till våren att ha två helt nya badrum och två generösa sovrum. Totalt är sviten på 35 kvm. Även familjesviten har möblerad balkong, som delas med Gavelrummet. Från balkongen går en trappa ut i trädgården.

Fri trådlös bredbandsuppkoppling och en generös frukost ingår alltid. Den kan du njuta av inne eller ute beroende på säsong – eller ta upp och äta på er egen balkong! Extrasäng mot avgift kan ställas in för barn. I dessa rum tar vi inte emot husdjur.

Vill du veta mer

I denna kategori har vi fyra individuellt inredda rum med dubbelsäng .

På övervåningen ligger våra rum Hoburgen och Visby. De är på 17 respektive 20 kvm – med gemensam balkong mot vår fina trädgård. De har fräscha kaklade badrum med dusch, wc och golvvärme. De andra två rummen – Gavelrummet och Lilla Kammaren ligger på bottenvåningen. Gavelrummet är ett ljust hörnrum på 20 kvm med balkong som har trappa ned i trädgården, därför passar detta rum för hundägare. Till gavelrummet går att boka ett extra barnrum på 10 kvm med eget badrum. Lilla kammaren är ett mysigt rum om 23 kvm med fönster mot väster. Till våren kommer samtliga badrum på undervåningen att helt byggas om och renoveras.

Fri trådlös bredbandsuppkoppling och en generös frukost ingår alltid. Den kan du njuta av inne eller ute beroende på säsong!

 

 

 

Vill du veta mer

Invid vår pool mitt i trädgården ligger vår vita stenlänga med de för Gotland typiska faltaken. Där finns fyra 25 kvadratmeter stora rum med dubbelsäng som kan delas till två enkelsängar. Rummen kan, kan om man är ett större sällskap, öppnas upp så att det blir genomgång mellan ett eller flera rum. I rummen finns en bäddsoffa för ett större eller två små barn (bokas mot tillägg). Rummen har dusch, WC och golvvärme och wifi. Utanför rummen finns trädgårdsstolar. Frukost för två personer ingår. Husdjur är välkomna i ett av dessa rum och rum 9 är tillgänglighetsappanpassat med extra stort badrum.

Fri trådlös bredbandsuppkoppling och en generös frukostbuffé ingår alltid. Den kan du njuta av inne eller ute beroende på säsong!

 

Vill du veta mer

GÅSENS BJÖRKLUNDA HOTELL OCH LÄGENHETER

Gåsens Björklunda är beläget i naturskönt område på södra Gotland – Storsudret – ett par kilometer från Burgsvik och med gångavstånd till havet. Frukostbuffé ingår i priset under högsäsong och serveras i vår frukostmatsal eller på vår härliga uteservering. Under lågsäsong erbjuds frukostpåse mot tillägg. Våra dubbelrum är utrustade med två enkelsängar samt dusch/wc. Rummet är ej utrustat med telefon, minibar eller TV och standarden är enkel, men rummen är ljusa och fräscha. Parkering finns och är avgiftsfri för boende. Wi-Fi finns och ingår i rumshyran. Rum 26 har ett förrum med säng som möjliggör för tre personer att bo där bekvämt. Där är det också möjligt att ha med husdjur då det finns balkong med trappa ner i trädgården. Rum 21 är 18 kvm, rum 26 är 22 kvm och rum 31 är 24 kvm. För rum 21 och 31 bäddas rummet upp med extrasäng vid val av tre personer.

 

Vill du veta mer

Hotell Gåsens Björklunda är beläget i naturskönt område på södra Gotland – Storsudret – ett par kilometer från Burgsvik och med gångavstånd till havet. Frukostbuffé ingår i priset under högsäsong och serveras i vår frukostmatsal eller på vår härliga uteservering. Under lågsäsong erbjuds frukostpåse mot tillägg. Våra dubbelrum mini är utrustade med två enkelsängar samt dusch/wc. Rummen är ej utrustade med minibar eller TV och standarden är enkel, men rummen är ljusa och fräscha. Parkering finns och är avgiftsfri för boende. Wi-Fi finns och ingår i rumshyran. Rum 41 – 44 är ca 14 kvm, rum 45 – 48 och 34 är ca 11 kvm. Tillgång till pool finns på närbelägna Hotell Grå Gåsen (1,2 km) Städ vid avresa ingår. Rökning ej tillåten. Husdjur tillåtet i vissa rum (34, 41 och 42).

Vill du veta mer

Gåsens Björklunda är beläget i naturskönt område på södra Gotland – Storsudret – ett par kilometer från Burgsvik och med gångavstånd till havet. Vi har sju lägenheter i olika storlekar.

Lägenheter. Vi har sexlägenheter med självhushåll.  Alla stugor har veranda/uteplats med möbler. På sommaren hyr du lägenheterna veckovis söndag – söndag. Övrig tid på året kan du hyra lägenhterna efter behov.

Rökning är  ej tillåtet.

BOENDEALTERNATIV

Lilla Längan (Lght 51-53) 40 kvm (husdjur välkomna)

Ett rum och kök. Två 90 bäddar och en bäddsoffa, ytterligare en extrasäng går att ställa in i rummet. Välutrustat kök med sittplats för 4 personer, ett rum med pentry, Egen uteplats med möbler för fyra personer. Egen parkering utanför dörren.

Stora Längan (Lgh 33 & 35)  ca 45 kvm

Tre unikalägenheter.

Lägenhet 33 har kök, vardagsrum och sovrum. Dessutom går det att lägga till rum 34 som extra sovrum för en större lägenhet.

Lägenhet 35 har två sovrum samt ett vardagsrum med pentry, matplats samt soffa med TV.

Lägenhet 24 – eller Örnnästet som vi kallar den är en riktigt mysig studio på övervåningen av vår lilla stuga. Den är på totalt 30 kvadratmeter. Studion har dubbelsäng samt är inredd med soffgrupp. Lägenheten har också ett mindre sovrum med en 90-säng. Lägenheten har fungerat som bröllopssvit för brölop som hållt på Björklunda.

 

Till alla lägenheter:

Gratis Wi-Fi ingår alltid för våra boendegäster.

Bilparkering

Incheckning senast kl. 11:00 om du städar själv, kl. 10:00 om du bokat slut-/avresestäd.

Alla lägenheter har dusch & WC.

Alla semesterstugor är utrustade med kök eller pentry, komplett utrustade för självhushåll.

Tag med lakan och handduk om du inte bokat detta.

Lakan/handduk kan hyras på plats för 195 kr/set

Städning sker vid avresa. Slut-/avresestäd kan köpas till mot tillägg senast 48 tim före avresa.

Frukost kan köpas till per dag eller för hela vistelsen

 

Vill du veta mer
Varva ner
RELAX

VAD INGÅR

Frukost ingår alltid på Grå Gåsen och på Gåsens Björklunda under högsäsong. Bor du i lägenhet kan du köpa till frukost (frukostpåse som ställs i lägenheten under lågsäsong). Samtliga hotellrum har lakan, handduk, hårtork, wifi. Lägenheterna är utrustade med porslin och enklare matlagningsutrustning. Lakan och handdukar kan fås mot ett tillägg.