KÄNN DIG SOM HEMMA

Grå Gåsen erbjuder något för alla när det kommer till boende. Gåsens Patriciervilla från 1850 innehåller åtta individuellt inredda rum och vid vår pool hundra meter längre ned ligger ytterligare fyra rum. En dryg kilometer längre upp för vägen ligger Gåsens Björklunda där vi har ett antal dubbelrum samt lägenheter där du har egen uteplats och möjlighet till självhushåll. Vår ambition är att erbjuda något för varje tillfälle och plånbok. Oavsett var du bor så har du tillgång till vår vackra park och pool.

PRIVAT
Tillsammans

BO PÅ GRÅ GÅSEN

I Grå Gåsens Villa har vi tre sviter, samtliga ligger på övervåningen i villan. Bröllopssviten som i rakt västerläge med stor balkong och ett stort badrum med badkar och dusch. Bröllopssviten har en hel 180 säng. Vi har sedan två minisviter som namnet till trots är större än bröllopssviten, men med mindre badrum med dusch. Även dessa rum har balkong, åt norr respektive söder.  Minisviterna är perfekta om du har lite mer utrymme eller utrymme för familjen. Varje minisvit har en dubbelsäng som kan delas upp i två enkelsängar, i rummen finns också en bäddsoffa för max två barn. Frukost ingår och serveras i trädgården eller i villan beroende på väder och önskemål.

Fri trådlös bredbandsuppkoppling och en generös frukostbuffé ingår alltid. Den kan du njuta av inne eller ute beroende på säsong!

Priser vinter 2020 och vår 2021: 2.495:-  20% rabatt på hela vistelsen om ni bokar mer än en natt

Priser sommaren 2021: 2.845:-

 

I denna kategori har vi fem individuellt inredda rum med dubbelsäng (som kan göras om till två enkelsängar).

De två rummen på övervåningen kallar vi för Parkrum då de har gemensam balkong mot vår fina park de har nyrenoverade badrum med dusch, wc och golvvärme. De andra tre rummen ligger på nedervåningen, varav två har balkong med trappa ned i trädgården

På undervåningen finns två större rum med dubbelsäng som kan delas upp i två enkelsängar (2×90 cm). Du har möjlighet att till dessa rum boka till ett “förrum” med separat dusch och toalett, vilket är perfekt för er som har med barn, vill bo nära – men inte ha barnen i extrasäng i rummet. Rum 7 har det bästa extrarummet, och lämpar sig bäst om barnen är lite större. I rum 6 tillåter vi husdjur då rummet har en liten uteplats med egen utgång mot trädgården. Rum 6 och 7 delar balkong med trapp mot trädgården. Svårt att hänga med? Ring så pratar vi oss fram till vad som passar bäst.

Det sista rummet i kategorin är vår Lilla Kammare. Det är ett något mindre rum, men ljust och trevligt. Skrivbordet i rummet vetter ut mot gårdsplanen, så man har en fin utsikt mot vad som händer på framsidan av Villan. Kammaren är rum 8

Fri trådlös bredbandsuppkoppling och en generös frukost ingår alltid. Den kan du njuta av inne eller ute beroende på säsong!

Priser vinter 2020 och vår 2021: 1.995:- 20% rabatt på hela vistelsen om ni bokar mer än en natt

Priser sommaren 2021: 2.695:-  (då uppdaterade med nya härliga badrum)

 

 

Invid vår pool mitt i trädgården ligger vår vita stenlänga med de för Gotland typiska faltaken. Där finns fyra stora rum med dubbelsäng som kan delas till två enkelsängar. Rummen kan, kan om man är ett större sällskap, öppnas upp så att det blir genomgång mellan ett eller flera rum. I rummen finns en bäddsoffa för ett större eller två små barn (bokas mot tillägg). Rummen har dusch, WC och golvvärme och wifi. Utanför rummen finns trädgårdsstolar. Frukost för två personer ingår. Husdjur är välkomna i ett av dessa rum och rum 9 är handikappanpassat med extra stort badrum.

Fri trådlös bredbandsuppkoppling och en generös frukostbuffé ingår alltid. Den kan du njuta av inne eller ute beroende på säsong!

Priser vinter 2020 och vår 2021: 1.995:- 20% rabatt på hela vistelsen om ni bokar mer än en natt

Priser sommaren 2021: 2.495:-

BO PÅ GÅSENS BJÖRKLUNDA

En dryg kilometer närmare Visby ligger Gåsens Björklunda. Här bor du bra och bekvämt till ett bra pris. Rummen har dubbelsäng som kan delas till två enkelsängar. Dusch och WC finns på rummet. Som gäst på Björklunda har du även tillgång till Grå Gåsens pool & park. Boendet på Björklunda är betydligt enklare och i en annan priskategori än Grå Gåsen. Från och med vecka 34 (17 augusti) och fram till nästa säsong är servicenivån, och priset lägre på Björklunda. Frukost ingår då inte i priset, men frukostpåse kan köpas till.

Priser vinter 2020 och vår 2021:

Pris från 695:- exkl frukost

Sommaren 2021:

Pris från 995:-

 

En dryg kilometer närmare Visby ligger Gåsens Björklunda. Vi har här 16 enklare rum med vandrarhemsstandard. Vi hyr för tillfället inte ut dessa rum styckvis. Om ni är ett sällskap som vill hyra längan går det bra att kontakta oss.

En dryg kilometer närmare Visby ligger Gåsens Björklunda. Vi har här ett antal lägenheter med olika prisklasser och uttryck.  I Lilla Längan har vi tre enrumslägenheter med kök, badrum och tillhörande uteplats i söderläge passar utmärkt när Grå Gåsen är fullbokat eller om du vill stanna lite längre och få ett prisvärt boende. Lägenheterna är antingen utrustade med bäddsoffor eller bekvkäma extrasängar om ni är fler än två.

Priser vinter 2020 och vår 2021: Pris från 1095:- exkl frukost

Sommaren 2021 så bokas lägenheterna per vecka lördag – lördag.

Vi har även ytterligare ett par enrumslägenheter och och två större lägenheter. Se vårt bokningssystem eller kontakta oss på mail eller telefon så berättar vi mer.

Varva ner
RELAX

VAD INGÅR

Frukost ingår alltid på Grå Gåsen och på Gåsens Björklunda under högsäsong. Bor du i lägenhet kan du köpa till frukost (frukostpåse som ställs i lägenheten under lågsäsong). Samtliga hotellrum har lakan, handduk, hårtork, wifi. Lägenheterna är utrustade med porslin och enklare matlagningsutrustning. Lakan och handdukar kan fås mot ett tillägg.