KÄNN DIG SOM HEMMA

Grå Gåsens tolv rum har alla sin unika personliga design och skänker en sann hemkänsla. Vår majestätiska patriciervilla byggdes anno 1850, och tillhandahåller åtta rum i olika storlekar. Några steg från poolen hittar du ytterligare fyra rum, alla individuellt inredda. Du är alltid välkommen ner till köket där kaffet alltid står på, ofta med nybakade godsaker vid sidan om. Välkommen in till ditt boende på Gotland.

Boende
PRIVAT
Boende
Tillsammans

GRÅ GÅSEN

SVIT NR.1 – Ta fram din inre diva

Denna svit är symbolen för romantik, prydd med det lilla extra. Den 12 meter långa balkongen i västerläge erbjuder en plats att koppla av i solstolen medan du blickar ut över himmel och hav. Det rymliga badrummet har både dusch och badkar. Denna svit rymmer 2 vuxna, med plats för en spjälsäng, men ni får lämna den fyrbenta familjemedlemmen hemma.

STUDIOSVITER – Rymd under majestätiska tak

Under de magnifika takbjälkarna i villan finner du våra två rymliga studiosviter. Kom in i hallen och gå ner för trappan till svitens öppna planlösning. Balkong, soffa & soffbord, skrivbord och ett fint men litet badrum är bara några exempel på vad du hittar här. Sviterna rymmer 2 vuxna och 2 barn eller upp till 3 vuxna. Husdjur är inte tillåtna.

FAMILJESVITER – Navet för din familj

Med totalt 50 kvadratmeter lever dessa två sviter upp till sitt namn. Den gemensamma balkongen i söderläge förbinder rummen. Här hittar du rymliga, nyrenoverade badrum, utemöbler från det lokala snickeriet ”Guteform,” och spännande inredningsdetaljer. Sviterna rymmer 2 vuxna och 3 barn, eller upp till 3 vuxna. I Östra familjetvisten välkomnar fyrbenta vänner mot en extra städavgift.

Vill du veta mer

STANDARD SUPERIOR
Koppla av bekvämt i våra mysiga standardrum. Varje rum är cirka 20 kvm. Visby och Hoburgen ligger på övervåningen i villan, med en gemensam rymlig balkong med utsikt över den lummiga trädgården på Grå Gåsen. Balkongen är en gemensam oas, komplett med fantastiska utemöbler från vår lokala snickare Guteform. Kammaren ligger på bottenvåningen i österläge. Den har ett större nyrenoverat badrum med regndusch. Sjunk ner i en king size kontinentalsäng och dröm dig bort.

 

 

 

Vill du veta mer

POOLSIDE

Börja dagen med ett uppfriskande dopp i poolen. Våra gotländskt inspirerade rum erbjuder den perfekta blandningen av modern komfort och avkoppling. Njut av de rymliga och individuellt inredda rummen, alla med en egen liten uteplats. Badrummen har uppvärmda golv av kalksten och i rummen är det breda ekplankor och vitkalkade väggar. Vid poolen finner du en fridfull oas där du kan sola dig läsa en bok och koppla av. Dessa rum rymmer två vuxna och två barn, eller högst tre vuxna. För större grupper, hyr alla fyra rummen och skapa en verkligt oförglömlig upplevelse. Och – ta med dina fyrfota vänner också, mot en extra avgift. Fördjupa dig i ett pittoreskt gotländskt paradis, där varje ögonblick är ett kärt minne i vardande.

Soffan kan bäddas upp till en bekväm säng (140 cm) för 1–2 barn mot en avgift per barn och dygn.

 

Vill du veta mer

GÅSEN OUT

Vi hänvisar till Gåsen Outs egna sida www.gasenout.se.

Vill du veta mer

Vi hänvisar till Gåsen Outs egna sida www.gasenout.se.

Vill du veta mer

Vi hänvisar till Gåsen Outs egna sida www.gasenout.se.

Vill du veta mer
Boende
Varva ner
Boende
RELAX