Sviter
Sviter

VÅRA SVITER


Rum 1, även kallad bröllopssviten, är ett av våra mest omtyckta rum och passar perfekt för par. Det stora ljusinsläppet och generösa badrummet, med både dusch och badkar, ger rummet en luftig och hemtrevlig känsla. Och självklart den stora balkongen på husets framsida, där Ni kan njuta av vackra solnedgångar året runt. (Rumsstorlek 31 m2)

 

Rum 2 och Rum 5 är våra två minisviter, som trots namnet är vår största rumskategori. Rummen är individuellt inredda, men har samma mysiga känsla. Båda rummen har en dubbelsäng som kan delas upp i två enkelsängar samt en bäddsoffa för max två barn, därmed passar rummen perfekt för barnfamiljer, men även för dig som vill ha mycket utrymme. (Rumsstorlek 50m2)

 

Rum 7 ligger på nedervåningen i villan, och är vår familjesvit. Den består av ett större sovrum med en dubbelsäng, som kan göras om till två enkelsängar, och ett lite mindre sovrum med våningssäng. Det finns två badrum och en trevlig balkong som delas med rum 6. Balkongen har en trappa ned till vår vackra trädgård. (Rumsstorlek 45m2)