Sviter
Sviter

VÅRA SVITER


Rum 1, även kallad bröllopssviten, är ett av våra mest omtyckta rum.  Sviten är perfekt för bröllopsnatten, silverbröllopet, 50-årskalaset eller varför inte för att skämma bort dig och någon du tycker om över en mysig helg. Vår bröllopssvit är ett romantiskt rum med king size-kontinentalsäng från Hilding Anders, skrivbord/sminkbord, läshörna med fåtölj, stort badrum med både dusch och badkar och en stor balkong med utsikt över fält och hav med vackra utemöbler från vårt lokala snickeri Guteform. Här kan du njuta av solnedgången med ett glas champagen i handen.  Fri trådlös bredbandsuppkoppling och en generös frukost ingår alltid. Frukosten kan ni njuta av inne eller ute beroende på säsong – eller ta upp och äta på er egen balkong! Barnsäng för barn upp till 15 kg kan ställas på rummet mot en avgift. I detta rum tar vi inte emot husdjur. (Rumsstorlek 31 m2)

Södra och Norra sviten är på hela 50 kvadratmeter styck. Sviterna har King size kontinentalsängar från Hilding Anders samt en soffbrupp med bäddbara soffor (120 cm) för 1-2 mindre barn. Extrabädd kan ställas in vid behov. Dock tar vi max två vuxna och två barn i rummet.  Sviterna har privat möblerad balkong, Norra minisvitens balkong har viss sjöutsikt samt trappa ned i trädgården. För dig som har barn med spring i benen rekomenderar vi i första hand Familjesviterna i bottenvåningen.

Fri trådlös bredbandsuppkoppling och en generös frukost ingår alltid. Den kan du njuta av inne eller ute beroende på säsong – eller ta upp och äta på er egen balkong!

Våra två familjesviter, som vetter mot söder, är belägna på bottenvåningen i villan. De består av två rum, det ena med en King size kontinentalsäng samt ett förmak med en familjesäng med måtten 90 + 120 x 200 cm som bokas mot extra avgift. Totalt är rummen 40 respektive 50 kvm stora. Badrummen är totalrenoverande (2021) och generösa i sin storlek. Dessa rum passar utmärkt för barnfamiljen.

Familjerummen delar balkong och har vackra utemöbler från vårt lokala snickeri Guteform samt en trappa ner mot trädgården. Fri trådlös bredbandsuppkoppling och en generös frukost ingår alltid. Den kan du njuta av inne eller ute beroende på säsong – eller ta upp och äta på balkongen! Östra familjesviten välkomnar husdjur mot en extra städavgift, i Västra familjesviten tar vi inte emot djur.

Observera! Bor ni fler än två i sviten tillkommer avgift för extrabädd och frukost . Vill ni boka för fler än två vuxna (eller barn över 15 år) så hör av er direkt till oss så hjälper vi er.