Sviter
Sviter
Sviter
Sviter

VÅRA SVITER


ROOM No 1, även kallad bröllopssviten, är ett av våra mest omtyckta rum.  Sviten är perfekt för bröllopsnatten, silverbröllopet, 50-årskalaset eller varför inte för att skämma bort dig och någon du tycker om över en mysig helg. Vår bröllopssvit är ett romantiskt rum med king size-kontinentalsäng från Hilding Anders, skrivbord/sminkbord, läshörna med fåtölj, stort badrum med både dusch och badkar och en stor balkong med utsikt över fält och hav med vackra utemöbler från vårt lokala snickeri Guteform. Här kan du njuta av solnedgången med ett glas champagne i handen.

Södra och Norra sviten är på hela 50 kvadratmeter styck med en öppen planlösning. Sviterna har King size kontinentalsängar samt en soffgrupp och en separat hörna med skriv-/sminkbord. Extrabädd kan ställas in vid behov.  Sviterna har privat möblerad balkong, Norra minisvitens balkong har viss sjöutsikt samt trappa ned i trädgården. För dig som har barn med spring i benen rekommenderar vi i första hand Familjesviterna i bottenvåningen. Trappsteg utan räcke finns i rummen.

Våra två Familjesviter, som vetter mot söder, är belägna på bottenvåningen i villan. De består av två rum, det ena med en King size kontinentalsäng samt ett förmak med en familjesäng med måtten 90 + 120 x 200 cm som bokas mot extra avgift. Totalt är rummen 40 respektive 50 kvm stora. Badrummen är totalrenoverande (2021) och generösa i sin storlek. Dessa rum passar utmärkt för barnfamiljen.

Familjerummen delar balkong och har vackra utemöbler samt en trappa ner mot trädgården. Östra familjesviten välkomnar husdjur mot en extra städavgift, i Västra familjesviten tar vi inte emot djur.