Barfotalyx och hemmakänsla - hotell på södra Gotland

Här skapar du minnen

Grå Gåsens tolv rum har alla sin unika personliga design och skänker en sann hemkänsla. Vår majestätiska patriciervilla byggdes anno 1850, och tillhandahåller åtta rum i olika storlekar. Några steg från poolen hittar du ytterligare fyra rum, alla individuellt inredda. Du är alltid välkommen ner till köket där kaffet står på, ofta med nybakade godsaker vid sidan om. Välkommen in till ditt boende på Gotland.

Boende på södra Gotland

Grå Gåsen

Seaviewsviten

Ta fram din inre diva

Sviten som plockar fram din inre diva. Med hisnande utsikt över havet och landskapet från den 25 kvm stora altanen i västerläge kommer du att känna dig som en sann stjärna. Sjunk ner i solsängen eller skäm bort dig själv i det lyxiga badrummet med både dusch och badkar. Solnedgången från rum och balkong är obeskrivbar och under stjärnklara nätter blir upplevelsen magisk. Den här sviten är idealisk för en romantisk semester och utstrålar glamour och komfort. Den rymmer två vuxna och erbjuder även plats för en extrasäng eller spjälsäng om det behövs.  Fördjupa dig i en touch av elegans och skapa minnen för livet.

Studiosviten

Rymd under majestätiska tak

Under de magnifika takbjälkarna i villan finner du våra två rymliga studiosviter. Kom in i hallen och gå ner för trappan till svitens öppna planlösning. Balkong, soffa & soffbord, skrivbord och ett fint men litet badrum är bara några exempel på vad du hittar här. Sviterna rymmer två  vuxna och två barn eller upp till 3 vuxna. Husdjur är inte tillåtna.

Familjesviten

Navet för din familj

Välkommen till en oas för hela familjen! Våra sviter, med en yta på totalt 50 kvadratmeter, är designade för att möta dina förväntningar. Perfekt för familjer som söker både gemenskap och privatliv. Varje svit är smart utformad med två mysiga sovrum och ett delat badrum, vilket ger dina barn sitt eget utrymme samtidigt som de är nära dig.

Upplev harmonin på din egen balkong med direkt utgång i trädgården, en perfekt plats för avkoppling medan barnen sover tryggt. Våra familjesviter är generösa nog att rymma två vuxna och upp till tre barn, vilket gör dem till den ultimata valet för en familjeresa fylld med minnen för livet. Boka din vistelse idag och upptäck en ny nivå av skön avkoppling och bekvämlighet!

Mer om våra sviter

Boka ditt boende

Läs om våra Standard Superiorrum

Läs om våra Poolsiderum

Standard Superior

En dröm för två

Koppla av bekvämt i våra mysiga standardrum. Varje rum är cirka 20 kvm. Visby och Hoburgen ligger på övervåningen i villan, med en gemensam rymlig balkong med utsikt över den lummiga trädgården på Grå Gåsen. Balkongen är en gemensam oas, komplett med fantastiska utemöbler från vår lokala snickare Guteform. Karlsö ligger på bottenvåningen i österläge. Den har ett större nyrenoverat badrum med väl tilltagen dusch. Sjunk ner i en king size kontinentalsäng från Hilding Anders och dröm dig bort.

Mer om våra Standard Superior rum

Läs om våra Sviter

Läs om våra Poolsiderum

 

 

Poolside
Mitt i grönskan

Börja dagen med ett uppfriskande dopp i poolen. Våra gotländskt inspirerade rum erbjuder den perfekta blandningen av modern komfort och avkoppling. Njut av de rymliga och individuellt inredda rummen, alla med en egen liten uteplats. Badrummen har uppvärmda golv av kalksten och i rummen är det breda ekplankor och vitkalkade väggar. Vid poolen finner du en fridfull oas där du kan sola dig läsa en bok och koppla av. Dessa rum rymmer två vuxna och två barn, eller högst tre vuxna. För större grupper, hyr alla fyra rummen och skapa en verkligt oförglömlig upplevelse. Och – ta med dina fyrfota vänner också, mot en extra avgift. Fördjupa dig i ett pittoreskt gotländskt paradis, där varje ögonblick är ett kärt minne i vardande. Rummen Poolside är döpta efter fyra  av Storsudrets fem socknar Vamlingbo, Hamra, Öja och Fide. Rummet Öja är tillgänglighetsanpassat.

Soffan kan bäddas upp till en bekväm säng (140 cm) för 1–2 barn mot en avgift per barn och dygn.

Mer om ditt Poolsidebooende

Läs om våra Sviter
Läs om våra Standard Superior-rum