Vi har öppet för bordsbokning i Kristi Himmelsfärd

Wine Makers Dinner på Kristi Himmelsfärd

Tillsammans med Långmyre Vineri bjuder Grå Gåsen på en italienskinspirerad vårmeny med lokala råvaror i fokus . Emma & Andrea som driver Långmyre Vineri i Burgsvik berättar om vinerna som serveras. Pris för middag i fyra serveringar 605:-. Vinpaket med viner från Långmyre 595:-. Middagen sker under två kvällar, den 10:e och den 11:e maj.

Boka genom att skicka mail till bokabord@gragasen.se

Obs! Endast bordsbokning

Sommarsäsongen

Bordsbokningen för säsongen är för närvarande stängd. Vår sommarrestaurang är öppen från 25 juni till slutet på augusti, och vi ser verkligen fram emot att ta emot er
Från och med den 1:a maj är det möjligt att göra bordsbokningar för att säkerställa att ni får en plats när ni besöker oss.

Under övriga tider på året har vi öppet vid speciella tillfällen, håll utkik i sociala medier och på vår hemsida för mer info.

Vi ser fram emot att välkomna er snart!

Varma hälsningar,
Björn & Cecilia med team

Breaking News!

Vår restaurang fortsätter att fokusera på hållbara råvaror och lokala producenter, och menyn kommer att vara fylld av den kärlek och omsorg som vi lägger ner i varje rätt. Vi är stolta över att välkomna Martina Jakobsson, en känd profil på Gotland med passion för hållbar matlagning, som kommer att leda vårt kök och förstärka Sudrets autentiska smaker på tallrikarna. Martina har jobbat hos oss sedan starten, men hon tar alltså i år över rodret för sommarrestaurangen. Grillen kommer att stå i fokus ännu mer än tidigare år och menyn kommer att vara både intressant och välbekant.

Men, det är inte nog med det.  Vi välkomnar tillbaka Leo Bjurenstedt och Aron Larsson, välkända namn från Stockholms cocktailscen, för att lyfta fram ett spännande barkoncept. Leo & Aron jobbade i baren på Grå Gåsen sommaren 2022, sedan dess har mycket hänt för både dem och oss. Leo och Aron har under åren arbetat hårt med att utveckla sin expertis inom cocktailvärlden, senast på Rumble/Sway vid Stureplan i Stockholm. Sedan årsskiftet har de genomfört en bargästspelsturné i Stockholm och Köpenhamn under parollen ”Dude Where’s my Bar”, och nu återvänder de till Grå Gåsen och Gotland med nya idéer och energi.

På dryckesfronten kan ni förvänta er en fortsatt mångfacetterad vinlista med fokus på Europa, samt en ljus sommarlager på fat i samarbete med Burgsviks Bryggeri för att förstärka den lokala förankringen. Spännande samarbeten med Gotland Spirit finns också på horisonten.

Bordsbokning lågsäsong

0498-497000

bokabord@gragasen.se

Vill du jobba hos oss?

Maila till jobb@gragsen.se

Restaurang Grå Gåsen

Menyerna publiceras här